Sve aktivnosti

13. srpnja 2021.

2. srpnja 2021. u prostorijama Zajednice Talijana Dante Moslavina održala se glazbena večer pod imenom "Svjetlo kom ću doći". Tom prilikom po prvi puta našim se članovima predstavio poznati kantautor i glazbenik Dalibor Prochazka sa svojim bendom (Jasenko Horvat e Dario Pticak) i gostom izneneđenja, gospodinom Brunom Zebićem. Izvanredan glazeni show prepun emocija i osmijeha koji su nam nedostajali. Večer je bila obogaćena kapljicama vrhunskih vina gospodina Zorana Jančara koji je za sve članove pripremio vođenu degustaciju. 

 

 

11. lipnja 2021.

5. lipnja 2021. godine održana je sedma po redu humanitarna utrka "Giro di Kutina 7" na tradicionalnom mjestu, kutinskom bazenu. Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom grada Kutine i Talijanske Unije, matične institucije ZT Dante Moslavina. Zahvaljujemo svim sponzorima te svim sudionicima koji su nas podržali te time uveličali ovaj prekrasan događaj. Humanitarnim donacijama sakupljeno je 2.700,00 kuna, a iznos je uručen udruzi Topot, koja se bavi terapijskim jahanjem te na taj način pomaže djeci s posebnim potrebama kao i starijim osobama s invaliditetom. 

05. lipnja 2021.

Dragi prijatelji, 5. lipnja 2021. u 9:30 na gradskom Bazenu u Kutini održat će se sedma humanitarna utrka "Giro di Kutina" koju tradicijski organizira Zajednica Talijana u suradnji s AK Maratonjare Kutina. U okviru događaja nude se dječje utrke te utrka od 5 km za odrasle. Uz pregršt iznenađenja očekuje Vas dobra zabava i vesela ekipa. Budite naši dragi gosti, trčite s nama i podržite humanitarnu gesta za potrebite. Veselimo Vam se! Prijave na Linku: https://bit.ly/3uGXP7N